Nieuw deze zomer

Omnifun kamp 

omnifunkamp

Transfernieuws seizoen 2021 - 2022

transfernieuws 2021 2022033x

Saturnus Michelbeke op Sporza radio ivm de doorstart.

Het interview kun je hier beluisteren

 

Bestuur Volley Saturnus Michelbeke krijgt versterking

Het bericht dat Saturnus Volley Michelbeke in seizoen 21-22 niet meer zou aantreden in Liga A sloeg in als een bom in de volleybalwereld en bij de sympathisanten van de familiale club.

Deze beroering heeft een paar Saturnusliefhebbers, onder leiding van Alexander De Croo, Ondervoorzitter van Saturnus Volley Michelbeke, gemotiveerd om het bestaande bestuur hun hulp en ondersteuning aan te bieden en de mogelijkheid tot verderzetting in Liga A kritisch te analyseren.

Aangezien de nieuwe technische voorschriften voor de zaal pas tegen eind 22-23 van kracht zijn, er voor autoleasing en kledij een oplossing werd gevonden, werd heel snel en duidelijk beslist om het succes van de club verder te zetten door volgend seizoen opnieuw aan te treden in Liga A.

Saturnus Volley Michelbeke zal dus in het seizoen 21-22 opnieuw aantreden in Liga A. Niet alleen met een sterke damesploeg maar ook met een vernieuwd, volwaardig en ambitieus bestuur.

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op de thuiswedstrijden en activiteiten van onze club. Jullie worden dan verwend met topvolleybal en een warme ontvangst!

 

Geen heropstart van de competitie dit seizoen

 
Gezien de evolutie en de huidige situatie van de corona-pandemie met de daarmee gepaard gaande maatregelen en rekening houdende met de beslissingen van het Belgische Overlegcomité dd. 22/01 heeft de Raad van Bestuur Volley Vlaanderen in gezamenlijk overleg met Volley Belgium en Fédération Volley Wallonie-Bruxelles de hiernavolgende beslissing genomen:
 
De competitie van het lopende seizoen ’20- ‘21 in de Nationale reeksen  (NAT1, NAT2, NAT3), uitgezonderd LIGA, en alle Promo reeksen (Promo 1 tem Promo 4), in alle provincies , zowel bij dames als bij heren, wordt definitief STOPGEZET voor de rest van het seizoen. Dit betekent dat er geen heropstart van de competitie meer zal gebeuren tijdens dit seizoen.

Een beslissing rond de heropstart van de jeugdcompetities zal genomen worden op de Raad van Bestuur van Volley Vlaanderen op 8 februari.  

Indien de situatie en de maatregelen (Federale en plaatselijke) het terug zouden toelaten, is het de clubs natuurlijk toegelaten om trainingen te hervatten, onderling vriendschappelijke wedstrijden of andere te organiseren. Dit evenwel steeds met inachtname van de geldende federale en/of lokale voorschriften of protocollen.
 
Hopelijk evolueren de omstandigheden in de goede richting zodat we in september 2021 een nieuw seizoen kunnen aanvatten. Dit nieuwe seizoen zal op identieke wijze georganiseerd worden als het huidige. 

unnamed 2 unnamed 3 unnamed 4

unnamed 5 unnamed 6

 

 

 

unnamed unnamed 1